Tuotteet ja palvelut

Saavu saareen yksin tai kaksin, juuri Sen Tärkeän Henkilön kanssa, tai anna loma lahjaksi vuosipäivää viettävälle. Tutustuta vierasmaalainen sukulaissielu tai kaupunkilaisjuniori aitoon mökkielämään keskellä Suomen maaseutua. Lomalainen saa mökin ja saunan lisäksi käyttöönsä koko saaren. Täällä et ole massaturisti vaan oman itsesi herra, saaren valtias tai valtiatar. Perushintaan kuuluu majoitus pienessä kotoisassa kalastajamökissä. Lisämajoitustilaa saadaan tarvittaessa kahdesta Tentsilestä.

Kotasaaren sähköttömässä mökissä on alakerta, jossa on pieni keittiönurkkaus ja oleskelu-/ruokailutila. Kamiina luo lämpöä ja tunnelmaa, kaasulla toimivat liesi ja jääkaappi taas käyttömukavuutta. Yläkerrassa on pieni nukkumaparvi. Mökkiin majoittuu kaksi henkilöä mukavasti, neljä hieman sovitellen.

Toiveissamme on tarjota vierailijoille erilaista tekemistä, mahdollisuutta tutustua suomalaiseen mökkeilykulttuuriin ja maaseudun arkeen. Saarelle voit tulla ottamaan lomaa digitulvasta tai tuoda saareen oman pienen tapahtumasi. Meidän kautta saat sisältöä vaikkapa historiailtojen, elämäntarinakerronnan, kontakti-improvisaation, metsäkylvyn tai merenneitouinnin merkeissä. Matkailussa, majoituksissa ja tapahtumissa tärkeää on ympäristön ja paikallisuuden positiivinen korostaminen. Pyrimme tuottamaan ekologista luksusta matkailijoille niin läheltä kuin kaukaakin.

Kotasaaren palvelut sopivat paitsi yksityismatkailijoille myös pienryhmille. Päivätapahtumia voidaan räätälöidä esimerkiksi työyhteisöille (maksimissaan 15 henkeä). Matka saareen taittuu joko veneellä, kanootilla tai sähkömoottorilla varustetulla lautalla.

Esimerkkejä palveluistamme

Vuorokausi saaressa (1-2 henkilöä)

Sisältää kuljetukset saareen, majoituksen sekä kanootin ja saunan käytön.

Lisäpalvelut sovittaessa.

Hinta 150 €

Viikonloppu saaressa (maks. 4 henkilöä)

Sisältö kuten edellä.

Hinta 330 €

Luksuslomanen kahdelle (1 vrk).

Sisältää majoituksen, lauttakuljetuksen, kanootin ja saunan käytön. Lisäksi viileä kuohujuoma, iltapala- ja aamiaistarvikkeet.

Lisäpalvelut sovittaessa.

Hinta 300 €

Virkisty käsillä tehden ja luontoa hengittäen (kesto 5 h, maks. 8 henkilöä)

Pääset työstämään luonnonmateriaalista yhden vapaavalintaisen tuotoksen (kaisla, paju, juuret jne.) Nuotioruokailun jälkeen rentoudumme jooga- ja hengitysharjoituksen avulla.

Hinta 80 €/hlö.

Tässä on vain esimerkit, tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja asiakkaan tarpeista lähtien. Lisäpalvelut sovitaan aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuutta tilata lisäpalveluina esimerkiksi:

  • jooga/metsäjooga
  • avantouintimahdollisuus
  • kädentaitopaja (esim. kaislanpunontapaja, räsymattopaja, korupaja)
  • metsätyöt perinteisin menetelmin
  • suoretki
  • keskiyön lauttaretki
  • rieskan/ruisleivän/karjalanpiirakan leivonta
  • turvehoito
  • lasityöpaja